Поднесете барање сега*Важат условите и одредбите

ПРОИЗВОДИ КОИ ВЛЕГУВААТ ВО ИЗБОР МУЛТИ-ИЗВЕДУВАЧИ ДИ-ЏЕЈ МИКСЕТИ КУТИЈА ЗА ЕФЕКТИ ДИ-ЏЕЈ КОНТРОЛЕРИ, СИСТЕМ